комарик

За вікнами зорі снулі
Шепочуть, що час до люлі,
Де сон, мов крило зозулі,
Мов тихі, прості вірші,

Торкнеться чола нечутно
І явить велике чудо,
Порвавши тривог кольчугу
На ніжній, живій душі.

Загорне в хмаринку марив,
Де все не дарма, не марно.
Замовклий буття комарик
Вгамує діяльний жар.

Чи вільна, чи у полоні
Ось так розіжмеш долоні
Й не відаєш, що зі скроні
Хтось хлеще густий узвар.


Рецензии