Надсилаю тобi свою посмiшку

Надсилаю тобі свою посмішку,
Щоб дісталась до тебе до свят.
У конвертик запхнула вже поспіхом
Ще маленьких смішинок штук п'ять.

Нетерпляче рахую ті проміжки,
Що лишилися нам до зими.
Надсилаю тобі свою посмішку,
І ти спробуй лишень не злови!


Рецензии
Чудовий вірш! Зачарувало...

Артур Грей Эсквайр   25.10.2016 21:15     Заявить о нарушении