Не знаю я, чи буду першою

Не знаю я, чи буду першою,
Хто скаже правду цю тобі:
Твоє ім'я таке довершене,
Що з ним нема чого робить.

Ані прикрасити, ні зменшити,
Ані торкнутись, як скарбів...
Твоє ім'я таке довершене
І як у Канта - річ в собі.

Мені б хотілося одержати
Таємний шифр цих складів.
Твоє ім'я таке довершене,
Що не знайти доречних слів.


Рецензии