Пуста хата

Дощ проситься до хати...
Вона пуста.
Лиш на іконці мати
трима Христа.
Забилася.
Ховає.
Своє
дитя.
Бо Ірод вже шукає
свій шлях у небуття.

А потім буде зрада
і буде суд...
Невже небо не знає
які ми тут?



               


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.