Потяг Киiв - вiйна

Розкажи мені про поїзди!
В тебе безліч історій, я знаю!
Сніговими степами, крізь дим,
Потяг мчить нас. Навколо безкрайо.

Рівний стукіт невтомних коліс,
Ліхтарів мерехтіння тривожне...
До війни - лиш нічний переїзд,
Далі - розпач і біль. Власним коштом…

Власним домом і рідним теплом,
І життям, що розбилося вдрузки,
Віддають данину та прокльон
Недовійнам із почерком "рускім".

Ну, а поки далеко перон,
Вип'єм чаю - фірму залізничну.
Ти розкажеш історій вагон
Пасажирці сумній пересічній.


21 листопада 2016 + 26 лютого 2019


Рецензии
поезда отменило Время,
нас не спрашивают,
но у нас всё же есть Полномочия,
мы посылаем сигналы,
которые прекратят Ненастоящее..(**)

Волк Декаданса   15.03.2019 18:55     Заявить о нарушении