Сонячно-осiнне

Найперший день осінній
Ще теплий, непримхливий.
Принишкли в павутинні
Духмяні стиглі сливи,

Підставили під сонце
Опуклий бік звабливий.
Потру його в долоньці,
Як лампу Алладіна.

А жовті хризантеми!
Їх витончена терпкість
Чарує аж до щему
І кружить на три чверті.

Просякнутий садочок
Тонким шитвом проміння.
На мить спинити хочу
Життєву швидкоплинність.

Наповнене по вінця
Єство теплом і щастям,
Зі світом наодинці,
З любов'ю на зап'ястку.


01.09.2019

Фото авторки


Рецензии