Весенний дождь

(Марчетт Чьют)

Как быстро грянула гроза,
Как началась внезапно.
А дождевик-то я не взял,
Бегу домой обратно.
 
Промок насквозь - хоть выжимай,
Мокрее не бывает.
Паденье в речку - ерунда -
Теперь я понимаю.

2020г.


Spring rain
By Marchette Chute
 
The storm came up so very quick
It couldn't have been quicker.
I should have brought my hat along,
I should have brought my slicker.
 
My hair is wet, my feet are wet,
I couldn't have been wetter.
I fell into the river once,
But this is even better.
 


Рецензии