Ти - Мати, Батькiвщина, Жiнка

Ти - цвіту яблуневого краса,
Ти - аромат, що землю огортає,
Ти - синь небес, ранковая роса,
Ти - сонце, що теплом всіх зігріває.

Ти - грація березових гаїв,
Пташиний щебет, що в садах лунає,
Ти - загадковість й насолода снів,
Ти - крила янгола, що обіймають.

Ти - іскра, що запалює серця,
Ти - стежка, що веде до Перемоги,
Ти - Чорне море, Ти - жива ріка,
Ти - милість, благодать, дарунок Бога.

Ти - муза, Ти - мелодія душі,
Поезії безсмертної натхнення,
Зірковий танець, чарівні пісні,
Народна мудрість і жива Легенда.

Ти - затишок, сімейний оберіг,
Ти - джерело життя людського роду,
Ти - сльози радості, дитячий сміх,
Ти - почуття, Ти - матінка-природа.

Ти - вишиванка, калиновий цвіт,
Поля, ліси та гори, полонини,
Ти - подих вітру, Ти - лелек політ,
Провісник щастя, вірність лебедина.

Ти - шелест малахітових дібров,
Мрійливий настрій, легкий, мов хмаринка,
Ти віра і надія, Ти - любов,
Ти - серце України! Мати! Жінка!


Рецензии
Чудовий щирий вірш!Дуже сподобався!Дякую!З найкращіми побажаннями,

Светлана Бублик Краснодон   08.05.2021 15:13     Заявить о нарушении