Korac ser

Hognel em es qez mangalov,
Shnchum em es qez sirelov,
Ev khortakvum em mtkerum,
Bayc um patmem darders, um?

Ognir, hreshtak, champa gtnem,
Haversh ir het eraz tesnem,
Uzum em kyank@ indz khghcha,
Miguce, siro champan karchana.

Mtkers shakhvac ev sirts kotor,
Anhavate vor menak em sovor,
Vortekh es, sirelis, nshan indz tur,
Qaylum em mtnum chimanalov ur.


Рецензии