Немовлятко Пеленашка

Ось, поглянь, це -"немовлятко",
Лялька-мотанка така.
А зробить її не важко:
Тулуб, хустка й сповиття.

Клаптик білої тканини
У качалочку скрути
Й міцно ниткою навколо
Тулуба ти зав'яжи.

На голівку їй хустинку
Кольорову одягни,
У пелюшечку дитинку
Обережно поклади.

Яке ж миле немовлятко
Вийшло в тебе для утіх.
У пелюшці "янголятко" -
"немовлятко" - оберіг.

...........................................

«Пеленашка»

Ось, поглянь, це - "пеленашка",
лялька - мотанка така.
А зробить її не важко:
тулуб, хустка й сповиття.

Клаптик білої тканини
у качалочку скрути
Й міцно ниткою навкОло
тулуба ти зав'яжи.

На голівку їй хустинку
кольорову одягни,
У пелюшечку дитинку
обережно поклади.

Яка ж миле немовлятко
вийшло в тебе для утіх.
У пелюшці "янголятко" - 
"пеленашка"- оберіг.


Рецензии