Прийми, Боже, покаяння

Світанок. День прийшов. Подяка Богу,
Що вірний Він, освітлює дорогу,
Подякую за кров Христа, Ісуса,
Що вірою у Нього я спасуся!

Спасуться діти, ріднесенькі онуки,
Із Богом ми не знатимем розлуки,
День пам'ятаємо Його, вчорашній...
Яке це щастя до Бога прийти вчасно,

І бути завжди під Його рукою,
Та стати повноводною рікою -
Наповнитися Божим, Святим Духом!
Без Бога всіх чекає лиш розруха...

Прийми Ти, Отче, людські всі покаяння,
Очистиш від гріхів без нарікання,
І поведи дорогою до Царства,
Ненависті нема там, ні лукавства,

Де тільки світло, темряви не буде,
Де святістю наповнені всі люди,
Де радість у Христі, слова всі щирі,
Де будемо ми завжди жити в мирі!
                04.05.2024


Рецензии
Кухеликом iз мови зачерпнула,
Щоб Бога всякая душа почула...

Дякую, Людмилка!

А.Назаренко   06.05.2024 17:19     Заявить о нарушении
Дякую за розуміння, дорогесенька Тонечко!
Я рада тобі заажди!
Обіймаю!

Людмила Дзвонок   07.05.2024 07:48   Заявить о нарушении