не стирай

на погоду нe жалуйся
и на дождик с утра
и меня ты пожалуйста
не забудь не стирай
у дождя алкоголика
спирт извечно в крови
надирайся до коликов
но живи дa живи
 
он играет ансамблями
этот наш майский дождь
моя самая самая
если ты меня ждешь
я смешилка из ноликов
то ли ад то ли рай
cвоего алкоголика
не забудь не стирай

дождь играет оркестрами
наш обыденный круг
ничего что не вместе мы
так случилось мой друг
на погоду пожалуйся
и на дождик с утра
но меня ты пожалуйста
не забудь не стирай

* * *

don't complain about the weather
and in the morning rain
me too please
don't forget don't wash
in the rain of an alcoholic
alcohol is always in the blood
get so worked up
but live and live
 
he plays in ensembles
it's damn May rain
my best
if you're waiting for me
I'm a mixer of zeroes
either hell or heaven
your alcoholic
don't forget don't wash

the rain plays with orchestras
our everyday circle
nothing that we are not together
it happened my friend
complain about the weather
and in the morning rain
but me please
don't forget don't wash

18.05.2024


Рецензии