21 лютого - мiжнародний день рiдноi мови

 ВІТАЮ ВСИХ ЗІ СВ'ЯТОМ РІДНОЇ МОВИ!
                (В КОЖНІЙ ДЕРЖАВІ ВОНА СВОЯ!)

      ЛЮБІТЬ ЇЇ, ШАНУЙТЕ Й ПОВАЖАЙТЕ!
      І КОРИСТУЙТЕСЬ НЕЮ, ЯК ВОДОЮ З ДЖЕРЕЛА!
      ДІТЕЙ НАВЧАЙТЕ! ТА Й ЧУЖУ НЕ ЗНЕВАЖАЙТЕ!
      ДЕРЖАВА ЩОБ СВОЄЮ МОВОЮ ЖИЛА
      БО УКРАЇНА НАША ЖИВЕ В ПІСНЯХ НАРОДНИХ
      В КУЛЬТУРІ, В ЕТНОСІ, В  СВОЇЙ КРАСІ.
       І НАВІТЬ ІНОЗЕМЦЯМ НЕ ПРИРОДНО,
       ЩО ЗНАЮТЬ  СВОЮ МОВУ В НАС НЕ ВСІ...


Рецензии