Щоденник вражень

Я малюю щоденник вражень,
Оповідання "Моє літо",
Куштую склади скаржень,
Присмак сердець з моноліту...

Щоденник імен - спільна справа,
Республіка зауважень,
Нотний зошит мого стану,
Дитяча гра для уважних...

Я малюю щоденник вражень,
Маленька майстерня з літер,
Будувати зовсім неважко,
Що не так, корегує вітер...

Мій щоденник - моя локація,
Пишу з помилками, байдуже!
Шукаю свій зміст, маю рацію,
Можливо для когось це має значення,

Малюю щоденник нічними зорями,
Плету візерунок косами,
Сонця ранковим променем,
Чудовими літніми грозами,

Малюю щоденник піснею,
Мелодія серця є різнобарвною...
Граюся датами, числами,
Іноді плачу за втратами...

Я малюю щоденник істинно,
Крізь сміх і сльози відчаю,
Шліфую слова римою,
Місцями дивною та незвичною...

Це щоденник моєї душі,
Грунтові води мого спокою ,
Різнотрав'я думок залишу...
Хай біжать лісові ріки подиву,

Щоденник людини... Можливо спогади...
Сила слова на власному прикладі,
Гучність голосу, мова простору,
Моя власна потреба в сповіді...

Якщо хочеш пиши у відповідь,
Відлунням тисячі ідей,
Бути справжнім, смішним, колоритним,
Спільні риси чудових людей,

Допоки вагаєшся, записуй адресу,
Листи рознесуть птахи,
Митці, поети, поетеси,
Та інші живі диваки,

Пиши.
Країна коми. Трикрапка...
Область значень,
Поштовий індекс всі нулі,
Моя вулиця, де не плачуть,
Мій будинок - Країна Мрій.

Пиши власний щоденник вражень,
Солов'їна мова летить з під пера,
Хтось прочитає і тихо скаже:
"Я хочу, щоб ти цвіла."


Рецензии