В день народження сина

СИНУ, СИНУ, ЛЮБИЙ МІЙ СИНУ!
ЛЮ'БЛЮ ДУЖЕ ТЕБЕ І ТВО'Ю РОДИНУ!
ЛЮ'БЛЮ ВСЕ, ЩО ТВОЄ І З ТОБОЮ -
З СІМ'ЄЮ ТВОЄЮ Й ТВОЄЮ СЕСТРОЮ.
І ЗИЧУ ВСІМ ВАМ, У ТВОЄ СВЯТО,
ЖИТИ РАДІСНО - НЕ СУМУВАТИ!
У ДОСТАТКУ, В ДОБРІ І В ЛЮБОВІ,
ЩОБ ВИ ВСІ МЕНІ БУЛИ ЗДОРОВІ!
ЩОБ НАД ВАМИ БУЛО МИРНЕ НЕБО!!!
А НІЧОГО НАМ БІЛЬШЕ Й НЕ ТРЕБА!
І ЩЕ - БЛАГОДАТІ ВІД БОГА,
ЩОБ ЛЕГКОЮ БУЛА ЖИТТЄВА ДОРОГА!
З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ, ЖЕНЯ!
З ПЕРШИМ СЕРЙОЗНИМ ЮБІЛЕЄМ!
ОБІЙМАЮ. ЦІЛУЮ. МАМА.

            23.02.2022р.


Рецензии
Хай всі Ваші побажання здійсняться. З пов. до Вас, Люда.

Игорь Ярин   17.05.2023 17:32     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.