Музика

І Про музичний світ повім:
Нот він має тільки сім.
Сім перлинок, сім криниць,
Загадкових таємниць.

Наче лагідний струмок,
Наче вишуканий крок,
Наче всесвіту політ
Нас дивує Музи світ.

Пр. Музика, музико наше життя –
Світлий початок, його вороття.
Музика, музико доля моя –
Ніжно лунає мов спів солов'я.

ІІ Нот існує тільки сім,
Кожне серце – їхній дім.
Там мотиви та пісні
Мальовничі і рясні.

В них є щастя і журба,
І поразка, боротьба,
І випробування знов,
І надія, і любов.

Пр.


Рецензии