Талант

На світі існує Казкова Країна,
У кожного в серці – її батьківщина.
Царює в країні – Талант віковічний,
Яскравий, як зоряне сяйво величний.

Він ніжним, та чисто-прозорим дзвіночком
Натхнення вливає криштальним струмочком,
Веселкою сходить на кожну людину,
Дорослу, чи зовсім маленьку дитину.

В країні Таланту чимало перлинок,
У світле майбутнє чарівних стежинок:
Письменники, вчені, митці, музиканти –
Усім посилаються різні таланти.

Казкова країна – це здійснення мрії,
Що втілює ваші великі надії.
Талант – дивовижної долі малюнок,
Краси та натхнення прекрасний дарунок.


Рецензии