Мова

Мово моя солов'їна!
Мово, весняний вінок!
Мово, червона калина!
Світлий, прозорий струмок!

Мова у серці єдина.
Гарна, мов сонце вона!
Люба, мов рідна дитина,
В світі найкраща, одна.

Мова могутня, як море,
Лагідна, мов пелюсток.
Мова велична, як гори,
Ніжна, як білий бузок.

Мово, веселка чарівна!
Мова чистіше води,
Мова казкова та дивна,
Мова у серці завжди!


Рецензии