Душа 517

-Ціль повернення на Землю?
-Прожити найкраще життя!
-Душа 517!
  Спроба в рахунку яка!?!
-Я не веду підрахунки,
  Для цього існуєте ви…
  Ну все!!! Прощальні цілунки:)
  Років сто не чекайте мене!!!
  Розкажіть, що я буду робити!!!
  Який у мене буде дар?!!
  Можливо, я буду творити,
  Чи матиму власний стрип-бар!!!

-Чекай-чекай…
  Я перегляну.
  Так…повернення до життя…

Я починаю…цей ранок…
Тривога.Сирена.Йдіть в укриття.

-Що!?Що?! Я не розчула!!!
-Бувай, Душа!
 Пока-Пока!!!


Дивний збіг обставин…
Повернення до життя…
Вона таки мала померти…
Відчайдушна… лишилась жива…


…ніч…дощ…я не чую?!!
…загострився зір…
…чому я тут?! Не розумію…
…я маю писати…писати твір…

-Ей! Допомога потрібна?
 Можливо в швидку?
 Все добре?!? Ти мене чуєш?!!
 Агов! Я тут!!!

-Ні, дякую. Не потрібна…
 Я маю йти…потрібно писати книгу…
 До біса!!! Все під три чорти!!!

-Що ти бурмочеш!!!
  Я не розумію!
  Яка ще книга! Який твір!
-Та поки, я сама не знаю…
 Лиш пам‘ятаю назву. Просто «ВІР».

Він розсміявся.
-Ну добре, дивачка, я тобі вірю.
 Пиши.
 Можливо, ще побачу фільм,
 А зараз, давай підіймайся,
 Пішли…хай лікар огляне в швидкій.


Рецензии