Многие женщины всегда были одержимы белой магией

 
Многие женщины всегда были одержимы белой магией. И астрологи всех мастей во все времена на них наживались. И этот блестящий бизнес-проект, состоящий из нескольких мистифицированных Рукописей Войнича, окупился в XV веке почти мгновенно за счет оккультной зависимости богатых герцогинь. И до сих пор несколько уцелевших фрагментов этих рукописей, небрежно собранные в единую книжицу, известную как "Манускрипт Войнича", приносят очень хорошую прибыль.

Many women have always been obsessed with white magic. And astrologers of all stripes have profited from them at all times. And this brilliant business project, consisting of several mystified Voynich Manuscripts, paid off almost instantly in the 15th century through the occult addiction of wealthy duchesses. And up to this day, the few surviving fragments of these manuscripts, carelessly collected into a single booklet known as the Voynich Manuscript, bring in very good profits.
 


Рецензии